FP takaisin puoluerekisteriin! Kampanjan avaus 14.2. Helsingissä

FP takaisin puoluerekisteriin! Tule juhlimaan ystävänpäivää Feministisen puolueen kanssa Helsinkiin 14.2. Käynnistämme samalla kannattajakorttikeräyksen puoluerekisteriin palaamista varten. Lisätietoa tapahtumasta Facebookista.

Tapahtuma alkaa klo 18 Mascot barin alakerrassa (Neljäs linja 2, Helsinki) ja luvassa on esityksiä sekä poliittisia puheenvuoroja. Haluamme toivottaa kaikki feministisestä politiikasta kiinnostuneet sekä yhdenvertaisuutta edistävät yhteistyökumppanit paikalle viettämään rentoa iltaa tärkeän aiheen parissa.

****

Miksi puoluerekisteriin?

Haluamme jatkaa työtä yhdenvertaisuuden edistämisessä. Feministinen puolue on perustamisestaan lähtien puolustanut tinkimättömästi ihmisoikeuksia niin Helsingin kaupunginvaltuustossa ja lautakunnissa kuin mielenosoituksissakin. Teemme kansallisvaltioiden rajat ylittävää politiikkaa, jonka tavoitteena on ekologisesti ja inhimillisesti kestävä maailma – yhteiskunta, jota määrittelee vapaus ja kannattelee rakkaus.

Mikä tärkeintä, puoluerekisterissä ollessamme voimme aidosti haastaa nykyisiä puolueita. Tarjoamme todellisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja sekä luomme uskoa inhimillisemmästä ja kestävämmästä tulevaisuudesta.

Keräämme kannattajakortteja sähköisesti ja paperilla. Puoluerekisteriin pääsy vaatii 5000 allekirjoitettua kannattajakorttia. Allekirjoitus ei sido sinua puolueeseen. Voit allekirjoittaa usean puolueen kannattajakortin samanaikaisesti ja olla toisen puolueen jäsen tai täysin sitoutumaton.

Voit allekirjoittaa 14.2. lähtien kannattajakortin sähköisesti osoitteessa puoluerekisteri.fi/#/hakemukset 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *