Tue meitä

Feministisen puolueen toiminta perustuu upeiden vapaaehtoistemme työhön. Puolue ei saa puoluetukea, joten jokaisen yksittäisen ihmisen tuki on merkittävä osa työmme mahdollistamiselle. Alla on esitetty tavat toimia tukijanamme. Työtä syrjimättömän ja kaikille turvallisen yhteiskunnan puolesta tarvitaan juuri nyt. Tule mukaan työhön ja tue puoluettamme!

Käy verkkokaupassamme

Parhaat fanituotteemme koruista kasseihin löydät helposti ja kätevästi verkkokaupastamme. Ostamalla tuotteitamme tuet suoraan toimintaamme!

Ryhdy kummiksi, eli kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenmaksu on 20 euroa vuodessa – liittymällä kummiksi voit tukea meitä taloudellisesti, mutta pysyt poliittisesti sitoutumattomana. Täytä liittymislomake ja saat laskun sähköpostissa. Kannatusjäsenenä saat säännöllisesti jäsenkirjeen puolueen kuulumisista.

Tule vapaaehtoiseksi

Toimimme pääosin vapaaehtoispohjalta, joten jokaista tarvitaan! Somea, nettisivuja, kokousten sihteeröintiä? Kiinnostuksesi on kultaakin arvokkaampi ja meillä on matala kynnys oppia tehtävään kuin tehtävään. Tutustu toimintaan liittymällä Discord-palvelimelle tai tukiryhmäämme Facebookissa. Voit laittaa myös suoraan viestiä osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.