Feministien lista S-ryhmän vaaleihin

Huhtikuussa 2024 järjestetään monen S-ryhmän osuuskaupan edustajiston vaalit. Edustajisto käyttää osuuskaupassa ylintä valtaa, ja sen jäsenet voivat myös tehdä aloitteita toimialaan liittyvissä asioissa.

Feministinen puolue osallistuu osuuskauppavaaleihin ensimmäistä kertaa. Asetamme ehdokaslistan ainakin HOK-Elannon vaaleissa Helsingin ja Uudenmaan alueella tavoitteenamme paikka edustajistossa.

Ehdokasasettelu suoritetaan 15.1.–15.2., mutta otamme jo nyt vastaan ilmoittautumisia. Osuuskauppavaali on kevyt ja helppo tapa harjoitella ehdokkuutta vaikkapa kuntavaaleja varten: vaalityötä ei tarvitse tehdä toreilla, eikä mainosmateriaaliin kulu rahaa.

Nimi ja kuva riittävät. Varsinainen vaaliohjelma laaditaan ehdokkaita osallistaen. Teemoista nostamme esiin varmasti etenkin osuuskaupan ympäristö- ja sosiaalista vastuuta. Konkreettiset aloitteemme voivat koskea esim. vegaanisten tuotteiden saatavuutta ja sijoittelua taikka ehkäisyvälineiden ja kuukautissuojien hinnoittelua. Muita mielenkiintoisia kysymyksiä ovat mm. tienvarsikahviloiden näivettyminen ABC-ketjun myötä sekä bonusjärjestelmän varakkaita suosiva ja kulutusta lisäävä progressio.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut pyydetään lähettämään osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.

Lisätietoa HOK-Elannon vaaleista löytyy sivulta https://hok-elanto.fi/edustajistovaalit/

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *