Tule mukaan!

Haluatko tulla mukaan toimintaamme tai tukea puolueemme kasvua? Toimintamme perustuu vapaaehtoisuudelle sekä eduskunnan ulkopuolisena puolueena olemme puoluetukien ulkopuolella, joten jokainen jäsen, tukija ja vapaaehtoinen on meille äärimmäisen tärkeä. Valitse tästä Sinulle sopiva tapa osallistua. Kiitos, kun olet mukana!

Tule jäseneksi

Jäsenenä vaikutat päätöksiimme ja politiikkaamme sekä jäsenmaksulla mahdollistat toimintamme. Jäsenmaksu on 40 euroa kalenterivuodelta, alennettu jäsenmaksu on 20 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset). Jäsenenä saat uutiskirjeen puolueen kuulumisista. Tervetuloa mukaan!

Ryhdy kannatusjäseneksi

Haluatko tukea meitä, mutta pysyä sitoutumattomana? Liity kannatusjäseneksi! Saat seurata työtämme eturivin paikalta. Kannatusjäsenenillä on läsnäolo- ja puheoikeus puolueenkokouksissa. Lisäksi saat myös uutiskirjeitä puolueen kuulumisista. Kannatusjäsenmaksu on 10 euroa tai itse valittu korkeampi summa.

Tule vapaaehtoiseksi

Liity mukavaan ja innostuneeseen tiimiimme! Avoimista vapaaehtoistöistä saat tietoa täältä. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Hae sähköpostilla — olemme sinuun pian yhteydessä.

Liity tukiryhmään

Liity suljettuun tukiryhmäämme Facebookissa, niin kuulet lisää ajankohtaisista tavoista osallistua ja ottaa osaa!

Tilaa uutiskirje

Pysy perillä siitä, mitä puolueessa tapahtuu!