Muutos tehdään yhdessä!

Haluatko tulla mukaan toimintaan? Tässä joitain tapoja osallistua. Voit myös tukea meitä lahjoittamalla vaalikampanjaan!

liity jäseneksi

Jäsenenä vaikutat päätöksiimme ja politiikkaamme. Jäsenmaksu on 30 euroa kalenterivuodelta 2019, alennettu jäsenmaksu (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset) on 17 euroa. Täytä oheinen liittymislomake ja saat laskun sähköpostissa. Jäsenenä saat säännöllisesti jäsenkirjeen puolueen kuulumisista. Tervetuloa jäseneksi!

TULE VAPAAEHTOISEKSI

Avoimista vapaaehtoistöistä saat tietoa ensisijaisesti täältä sekä liittymällä suljettuun tukiryhmäämme Facebookissa! Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Voit myös valita lomakkeesta kohdan ”Haluan vapaaehtoiseksi” ja kertoa viestikentässä minkälainen tekeminen sinua kiinnostaa. Kerro samalla mahdollisista erityistaidoista, joista voisi olla meille apua. Olemme sinuun pian yhteydessä!

RYHDY TUKIJAKSI

Haluatko tukea meitä, mutta pysyä sitoutumattomana? Liity kannatusjäseneksi! Kannatusjäsen toimii puolueen mesenaattina. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta, mutta hän on läsnäolo- ja puheoikeutettu puolueen kokouksissa. Kannatusjäsenmaksu vuonna 2018 on 50 euroa tai itse valittu korkeampi summa. Laskun saat sähköpostissa. Kannatusjäsenenä saat säännöllisesti jäsenkirjeen puolueen kuulumisista.

Lahjoita vaalikampanjaan

Tue meitä suoralla lahjoituksella tai ostamalla tukituotteitamme! Lahjoittaa voit joko suoraan tilille FI23 7997 7993 9596 47‬ (viesti Vaalit 2019) tai verkkokauppamme kautta. Jokainen lahjoitus tai ostettu tukituote on askel kohti pinkkiä vaalivoittoa! Jos haluat tukea meitä lahjoituksella, sinun ei tarvitse täyttää alla olevaa lomaketta.

Varainhankinta perustuu rahankeräyslupaan RA/2018/850.

TILAA UUTISKIRJE

Pysy perillä siitä, mitä puolueessa tapahtuu! Täytä alla oleva lomake ja rastita kohta ”Tilaan uutiskirjeen”.

 
Valitse seuraavista
Liityn jäseneksi tai kannatusjäseneksi
Jäsenmaksu vuonna 2018 30€ / 17€. Kannatusjäsenmaksu 50 €.
Muut valinnat