Tue meitä!

Feministinen puolue osallistuu ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleihin. Meillä on hyvä mahdollisuus päästä läpi, mutta tarvitsemme tukeasi! Eduskunnan ulkopuolisena, uutena puolueena koko vaalirahoitus keräätään itse. Myös työ tehdään pääosin vapaaehtoispohjalta. Onneksi yksin raha ei vaalitulosta ratkaise, vaikka sitäkin tarvitaan.

Tee vaalivoittomme mahdolliseksi ja tue meitä! Jokainen lahjoitus on meille äärimmäisen tärkeä ja arvokas. Työtä syrjimättömän ja kaikille turvallisen yhteiskunnan puolesta tarvitaan juuri nyt.

Kiitos, että olet mukana!

Lahjoita suoraan tilille!

Tue meitä suoralla lahjoituksella! Voit tehdä suoran lahjoituksen käyttämällä seuraavia tilitietoja. Viitettä et tarvitse.

Tilinumero: FI23 7997 7993 9596 47‬
Viesti: Vaalit 2019

Varainhankinta perustuu rahankeräyslupaan RA/2018/850.

Joukkorahoita kampanjaamme!

Feministisen puolueen odotettu varainhankinta- ja fanituskampanja on täällä! Äänestä lompakollasi jo ennen vaaleja. Puoluetukea jaetaan tänäkin vuonna 30 miljoonaa, mutta uutena puolueena Feministinen puolue ei puoluetukea saa. Me teemme jokaisen kampanjaeuron itse.

Tue työtä syrjimättömän yhteiskunnan puolesta! Katso huippuhienot F!-vastikkeet ja ala mesenoida muutosta, rahaa säästämättä. Pienikin tuki vie meitä lähemmäs Arkadianmäkeä. Kerätyillä rahoilla painatamme vaalijulisteita ja kustannamme puolueen näkymistä netissä ja kaduilla.

Käy verkkokaupassamme!

Lahjoittaa voit helposti ja kätevästi myös verkkokaupassamme. Osta samalla F!-pinssejä!

Liity jäseneksi!

Tervetuloa jäseneksi! Jäsenmaksut muodostavat toimintamme perustan. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan päätöksiimme ja politiikkaamme. Jäsenmaksu on 30 euroa kalenterivuodelta 2019, alennettu jäsenmaksu (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset) on 17 euroa. Täytä liittymislomake ja saat laskun sähköpostissa. Jäsenenä saat myös säännöllisesti jäsenkirjeen puolueen kuulumisista.

Tule vapaaehtoiseksi!

Toimimme pääosin vapaaehtoispohjalta, joten jokaista tarvitaan! Avoimista vapaaehtoistöistä saat tietoa ensisijaisesti täältä sekä liittymällä suljettuun tukiryhmäämme Facebookissa. Me odotamme sinua jo <3