Henkilöstömuutoksia Feministisen puolueen valtuustoryhmässä

Feministinen puolue / Helsingin valtuustoryhmä
Tiedote 8.11.2017

Feministisen puolueen toiseksi varavaltuutetuksi Helsingissä nousee Heidi Ahola, puolueen ensimmäisen varavaltuutetun Kukka Eskolan jättäessä tehtävänsä.

Kevään kuntavaaleissa varavaltuutetuksi Helsingissä valittu Kukka Eskola jättää tehtävänsä henkilökohtaisista syistä. Ero vahvistettiin tänään kaupunginvaltuuston kokouksessa. Puolueen toiseksi varavaltuutetuksi nousee HuK, valtiot. yo. ja Helsingin Feministisen puolueen hallituksen jäsen Heidi Ahola.

“Heidi Ahola toimii varajäsenenäni sosiaali- ja terveyslautakunnassa ja on vahva lisä pieneen valtuustoryhmäämme. Kiitämme Kukkaa lämpimästi hyvästä puoluetoveruudesta viimeisen vuoden aikana ja huikeasta työstä puolueen vaalimenestyksen eteen,” sanoo puolueen puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu Katju Aro.

Puolueen sisällä jaettiin myös luottamustehtäviä uudelleen. Puolueen varapuheenjohtaja Pazilaiti Simayijiang nousee kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan nuorisojaoston varsinaiseksi jäseneksi Eskolan tilalle. Valtuustoryhmän uusin tulokas on tradenomi, valtiot. yo. Tintti Laiho, joka valittiin nuorisojaoston varajäseneksi.

“Päätökset on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä kaikkien toiveita kuullen. Elämäntilanteet voivat muuttua ja silloin myös puolueen tulee joustaa. Jatkamme valtuustoryhmän nykyisen kokoonpanon kanssa hyvin alkanutta työtämme yhdenvertaisemman Helsingin puolesta,” Aro tiivistää.

 

Lisätietoja:

Katju Aro, Feministisen puolueen puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu, p. 045 133 6012.

 

Feministinen puolue määrittelee politiikkansa periaatteiksi syrjimättömyyden, ihmisoikeudet ja inhimillisen turvallisuuden. Kesällä 2016 perustetulla ja tammikuussa 2017 rekisteröidyllä puolueella on yksi kaupunginvaltuutettu Helsingissä. www.feministinenpuolue.fi.

Veera Nurmenniemi