F*NO! kutsuu nuoret mukaan Feministisen puolueen toimintaan

Feministisen puolueen nuorten ja opiskelijoiden toimintaryhmä F*NO! perustettiin torstaina 2.3. yli 20 nuoren voimin. Tilaisuuteen Helsingin Leipätehtaalle saapui osallistujia Vaasasta saakka.

Nuorisoryhmän alullepanijat Feministisen puolueen hallituksen nuoret jäsenet ja ehdokkaat Pazilaiti Simayijiang, Laura Eklund Nhaga ja Nelli Ruotsalainen haluavat ryhmän kautta rohkaista myös nuoria mukaan päätöksentekoon ja uuden puolueen toimintaan.

- Mielestämme vain nuoret itse voivat ymmärtää nuorten tarpeita ja toiveita huomiselle. Siksi myös nuoret on saatava mukaan päätöksentekoon, Simayijiang sanoo.

Ryhmä toivottaa tervetulleeksi toimintaansa kaikki nuoret ja opiskelijat, jotka sitoutuvat Feministisen puolueen arvoihin. Puolueen tavoitteena on, että kaikilla ihmisillä on mahdollisuus toteuttaa itseään täysimittaisesti yhdenvertaisena muiden kanssa, riippumatta sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta, ihonväriin tai etnisyyteen liitetyistä käsityksistä, seksuaalisesta suuntautumisesta, toimintakyvystä, luokasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, sukupuolen ilmaisusta, sukupuoli-identiteetistä, iästä tai kansalaisuudesta.

Veera Nurmenniemi