Minja Koskelasta Feministisen puolueen poliittinen sihteeri Helsingissä

minja.jpeg

Feministinen puolue on nimittänyt aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana tunnetun bloggaaja ja feministivaikuttaja Minja Koskelan Helsingin kaupunginvaltuustoryhmän poliittiseksi sihteeriksi. Koskela (MuM, YTM) on työskennellyt musiikinopettajana yläkoulussa ja lukiossa ja väitöskirjatutkijana Taideyliopistossa.

”Erityisesti vaalikeväänä populismin nousu kaipaa haastajakseen faktapohjaisuutta. Myös yhdenvertaisuusteemojen tulisi olla politiikassa näkyvämmin esillä. Olen mielissäni, että saan olla mukana tekemässä muutosta feministisen politiikan kautta”, Koskela sanoo.

Poliittisen sihteerin työn ohella Koskela jatkaa väitöskirjansa parissa ja viimeistelee tietokirjaansa feminismistä Suomessa.

”Helsingin tulee olla tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymysten edelläkävijä. Olemme erittäin iloisia siitä, että Minja Koskelan vahva osaaminen feministisissä kysymyksissä tulee vahvistamaan työtämme tämän tavoitteen eteen”, sanoo Katju Aro, Feministisen puolueen puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu.

Feministisellä puolueella on Helsingin kaupunginvaltuustossa yksi kaupunginvaltuutettu ja kymmenen muuta henkilöä eri luottamustehtävissä.  Poliittisen sihteerin tehtäviin kuuluvat puolueen valtuustoryhmän työn tukeminen Helsingissä. Työt alkavat heti.

Lisätietoja: Minja Koskela, p. 050 3744 644, minja.koskela@feministinenpuolue.fi.

Feministisen puolueen politiikan perustana ovat syrjimättömyys, ihmisoikeudet ja inhimillinen turvallisuus. Tammikuussa 2017 rekisteröity puolue osallistuu kuluvan vuoden sisällä niin eduskuntavaaleihin, maakuntavaaleihin kuin eurovaaleihinkin. www.feministinenpuolue.fi.

Katju Aro