Puolue rekisteröity – etsimme ehdokkaita!

Feministinen puolue aloittaa toimintansa virallisena puolueena. Oikeusministeriö hyväksyi puolueen rekisteröitymishakemuksen ja merkitsi sen puoluerekisteriin tiistaina 10. tammikuuta. Vasta rekisteröity puolue etsii parhaillaan ehdokkaita kuntavaaleihin Helsingissä. Ehdokkaita asetetaan mahdollisuuksien mukaan myös muissa kaupungeissa.

“Tavoitteemme on saada Helsingissä läpi ainakin yksi ehdokas. Äänikynnys on kuitenkin pienelle puolueelle korkea. Etsimme nyt innokkaita ehdokkaita ja tukijoukkoja auttamaan kampanjoinnissa”, sanoo Katriina Rosavaara, puolueen varapuheenjohtaja.

Kesäkuussa perustetun Feministisen puolueen päämääränä on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen yhteiskunta, jossa kaikkien on mahdollista elää hyvää elämää. Sen politiikka pyrkii inhimilliseen, sosiaaliseen ja ekologiseen kestävyyteen yli kansallisten rajojen.

“Ihmisoikeuksia on kyseenalaistettu poikkeuksellisella tavalla ympäri Eurooppaa. Tarvitsemme kansanliikettä, joka puolustaa jokaisen ihmisarvoa – rasismia, eriarvoistamista ja pelon politiikkaa vastaan. Haluamme olla tämä kansanliike ja kutsumme kaikki mukaan rakentamaan sitä kanssamme”, sanoo puolueen puheenjohtaja Katju Aro.

Katju Aro