F!_ryhmäkuva_pieni.jpg

Avoimet vapaaehtoistehtävät

 

PUOLUEHALLITUKSEN SIHTEERI

Etsimme puolueen hallitukselle sihteerin työparia! Vapaaehtoistyö puoluehallituksen sihteerinä on ainutlaatuinen näköalapaikka ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleihin tähtäävän puolueen toiminnan ytimessä.

Puoluehallitus kokoustaa pääsääntöisesti Helsingissä joka kuukauden ensimmäisen kokonaisen viikon torstaina. Sihteerin tehtävän kannalta kiireisimmät ajat asettuvat tuota edeltävälle ja seuraavalle viikolle.

Toimenkuva koostuu hallituksen kokousten valmistelusta ja seurannasta. Puoluehallituksen kokousten lisäksi sihteeri osallistuu työvaliokunnan toimintaan osallistuen sen kokouksiin ja keskusteluun kokousten välillä. Kokouksissa (n. 2 krt/kk) toivotaan osallistumista paikan päällä, mutta muuten työ suoritetaan etänä.

Haemme nyt työparia nykyiselle sihteerille. Sihteerit jakavat yllä mainitut työt yhdessä sopien, mm. omien aikataulujen ja mahdollisen välimatkan perusteella. Työparin työpanosta tarvitaan etenkin maaliskuun puolestavälistä huhtikuun puoleenväliin, vaaleihin saakka.

Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta kokouskäytäntöjen ja yhdistyslain tunteminen tekee työn helpommaksi. Perehdytyksen antaa puolueen hallituksen nykyinen sihteeri. Mahdolliset kysymykset sekä vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.

Hallituksemme toimii vapaaehtoispohjalta, emmekä valitettavasti pysty maksamaan kokouspalkkioita.


JÄSENHANKINTAVASTAAVA

Etsimme vapaaehtoista jäsenhankintavastaavaa tukemaan ja kehittämään jäsenhankintaa puolueen jäsenmäärän kasvattamiseksi! Tehtäviin kuuluu jäsenhankintasuunnitelman teko, avustaminen paikallisten jäsenhankintatapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa sekä puolueen jäsenkehityksen seuraaminen. Jäsenhankintavastaavalta toivotaan myynti- ja markkinointihenkisyyttä. Hän tekee yhteistyötä puoluehallituksen yhteisötiimin, viestinnän sekä muiden puolueen vapaaehtoisten kanssa.

Aikaisempaa kokemusta tärkempää on oma-aloitteinen ote tekemiseen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.

Huom. Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.


TAPAHTUMATUOTTAJIA:
Turku
TAMPERE
UUSIMAA

Etsimme paikallisia vapaaehtoisia tapahtumatuottajia Turkuun, Tampereelle ja Uudellemaalle! Toivomme tapahtumatuottajilta intoa osallistua tulevien vaalitapahtumien ideointiin ja toteuttamiseen sekä sitoutumista Feministisen puolueen arvomaailmaan. Tapahtumatuottajan tehtävä on rajattu siten, että tavoitteena on yhden tapahtuman (esimeriksi paneelikeskustelun) toteuttaminen!

Aikaisempaa kokemusta tärkempää on hyvät organisointitaidot sekä halu tehdä ja viedä oma projekti loppuun asti! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi .

Huom. Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.


SOMEVIESTIJÖITÄ

Feministinen puolue etsii vapaaehtoisia someviestijöitä tuottamaan sisältöä puolueen sosiaalisen median kanaviin. Oletko sinä osaava viestijä ja tottunut käyttämään eri sosiaalisen median kanavia? Tehtäviin kuuluu someviestinnän suunnittelua yhdessä muiden viestijöiden kanssa ja päivitysten toteuttamista yhteisten suunnitelmien mukaisesti. Someviestijät toimivat puolueen somevastaavan koordinoimassa sometiimissä ja tekevät yhteistyötä myös muiden viestinnän vapaaehtoisten kanssa. Henkilöt vastaavat itse työpanoksensa aikatauluttamisesta ja suunnittelusta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi: tiimi@feministinenpuolue.fi

Huom! Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

Somegraafikoita

Feministinen puolue etsii vapaaehtoisia somegraafikoita tuottamaan visuaalista sisältöä puolueen sosiaalisen median kanaviin. Oletko sinä osaava viestijä ja tottunut käyttämään eri sosiaalisen median kanavia? Tehtäviin kuuluu someviestinnän suunnittelua yhdessä muiden viestijöiden kanssa ja päivitysten toteuttamista yhteisten suunnitelmien mukaisesti. Somegraafikot toimivat puolueen visuvastaavan koordinoimassa visutiimissä ja tekevät yhteistyötä sometiimin kanssa. Henkilöt vastaavat itse työpanoksensa aikatauluttamisesta ja suunnittelusta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi: tiimi@feministinenpuolue.fi

Huom! Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

 

Oletko kiinnostunut muista vapaaehtoistehtävistä Feministisessä puolueessa? Liity suljettuun tukiryhmäämme Facebookissa tai ota rohkeasti yhteyttä tiimi@feministinenpuolue.fi.