Muutos tehdään yhdessä!

Haluatko tulla mukaan toimintaan? Tässä joitain tapoja osallistua. Voit myös tukea meitä sitoutumattomana kannatusjäsenenä!

liity jäseneksi

Jäsenenä vaikutat päätöksiimme ja politiikkaamme. Jäsenmaksu on 30 euroa kalenterivuodelta 2018, alennettu jäsenmaksu (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset) on 17 euroa. Täytä oheinen liittymislomake ja saat laskun sähköpostissa. Jäsenenä saat säännöllisesti jäsenkirjeen puolueen kuulumisista. Tervetuloa jäseneksi!

RYHDY TUKIJAKSI

Haluatko tukea meitä, mutta pysyä sitoutumattomana? Liity kannatusjäseneksi! Kannatusjäsen toimii puolueen mesenaattina. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta, mutta hän on läsnäolo- ja puheoikeutettu puolueen kokouksissa. Kannatusjäsenmaksu vuonna 2018 on 50 euroa tai itse valittu korkeampi summa. Laskun saat sähköpostissa. Kannatusjäsenenä saat säännöllisesti jäsenkirjeen puolueen kuulumisista.

TULE VAPAAEHTOISEKSI

Valitse lomakkeesta kohta ”Haluan vapaaehtoiseksi” ja kerro viestikentässä minkälainen tekeminen sinua kiinnostaa. Kerro samalla mahdollisista erityistaidoista, joista voisi olla meille apua. Olemme sinuun pian yhteydessä! Katso myös avoimet vapaaehtoistyöt täältä. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä.

TILAA UUTISKIRJE

Pysy perillä siitä, mitä puolueessa tapahtuu!

 
Valitse seuraavista
Liityn jäseneksi tai kannatusjäseneksi
Jäsenmaksu vuonna 2018 30€ / 17€. Kannatusjäsenmaksu 50 €.
Muut valinnat