Avoimet vapaaehtoistehtävät

 

SIHTEERI

Feministinen puolue etsii puolueen hallitukselle sihteeriä. Vapaaehtoistyö puoluehallituksen sihteerinä on ainutlaatuinen näköalapaikka uuden kasvavan puolueen toiminnan ytimessä. Sihteeri vastaa kokousvalmistelujen aikatauluttamisesta, vuosisuunnitelman ja toimintasuunnitelman toimeenpanon seurannasta sekä kokousvalmistelujen vetämisestä yhdessä hallitustyöstä vastaavan varapuheenjohtajan kanssa. Sihteerin tehtäviin kuuluu puolueen hallituksen kokousten esityslistan ja pöytäkirjan laatiminen sekä muiden tarvittavien kokousmateriaalien kokoaminen. Sihteeri pyrkii osallistumaan kaikkiin hallituksen kokouksiin ja niitä valmisteleviin työvaliokunnan kokouksiin. Tehtävä on vapaaehtoistyötä ja siksi palkaton. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi 21.1.2018 mennessä osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi. 

 

WEBMASTER

Feministinen puolue etsii vapaaehtoista webmasteria päivittämään puolueen verkkosivuja. Tehtäviin kuuluu verkkosivujen teknistä päivittämistä ja kevyttä jatkokehittämistä yhdessä muiden viestijöiden kanssa. Toteutuksessa tulee huomioida saavutettavuus ja käyttäjälähtöisyys. Vapaaehtoistyö on projektiluontoinen. Valittava henkilö vastaa itse työpanoksensa aikatauluttamisesta ja suunnittelusta. Jos siis olet sekä it-osaaja että feministi – tämä on tilaisuutesi! Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus 31.1.2018 mennessä osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi. 

Huom! Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

SOMEVIESTIJÖITÄ

 

Feministinen puolue etsii vapaaehtoisia someviestijöitä tuottamaan sisältöä puolueen sosiaalisen median kanaviin. Tehtäviin kuuluu someviestinnän suunnittelua yhdessä muiden viestijöiden kanssa ja päivitysten toteuttamista yhteisten suunnitelmien mukaisesti. Someviestijät toimivat puolueen somevastaavan koordinoimassa sometiimissä ja tekevät yhteistyötä myös muiden viestinnän vapaaehtoisten kanssa. Henkilöt vastaavat itse työpanoksensa aikatauluttamisesta ja suunnittelusta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: tiimi@feministinenpuolue.fi.

Huom! Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

 

Oletko kiinnostunut muista vapaaehtoistehtävistä Feministisessä puolueessa? Ota rohkeasti yhteyttä tiimi@feministinenpuolue.fi.