F!_ryhmäkuva_pieni.jpg

Avoimet työpaikat

 

Haemme poliittista sihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen Helsingin kaupunginvaltuuston Feministisen puolueen valtuustoryhmään.

Poliittinen sihteeri osallistuu päätöksenteon valmisteluun ja siitä viestimiseen. Sihteeri toimii valtuustoryhmän ja puolueen kaupunginvaltuutetun tukena Helsingin valtuustossa, tuottaa sisältöä valtuustoryhmän eri viestintäkanaviin ja kehittää valtuustoryhmän viestintää eteenpäin. Tehtävä edellyttää hyvää aihepiirin tuntemusta, tiedonhankintakykyä, näkemyksellisyyttä, hyviä viestintätaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn.

Työaika on neljä työpäivää kuukaudessa, palkka määrittyy 2250 euron kuukausipalkan perusteella. Tehtävä sopii tehtäväksi joustavan vakituisen työn tai opiskelun ohessa. Työtunteja on mahdollista ja suotavaa jakaa useammille päiville. Osa-aikaisuuden perusteena on puolueen valtuustopaikkojen (1) määrään suhteutettu valtuustoryhmän tuki.

Lisäksi hakijan kanssa voidaan erikseen sopia puolueorganisaation avustavista lisätehtävistä, kuten päätöksenteon valmistelusta ja vaalityöstä.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 12.12.2018 mennessä osoitteeseen sara.makarainen@feministinenpuolue.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Mäkäräinen, 30.11. ja 3.12. klo 12–14, p. 040 077 0006.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti, kun tehtävään sopiva henkilö on löydetty, viimeistään tammikuun alkupuolella. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä, eri sukupuolia edustavilta sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä.

POLIITTINEN SIHTEERI


Avoimet vapaaehtoistehtävät

 

Etsimme puolueen hallitukselle sihteeriä!

Vapaaehtoistyö puoluehallituksen sihteerinä on ainutlaatuinen näköalapaikka ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleihin tähtäävän puolueen toiminnan ytimessä. Puoluehallitus kokoustaa pääsääntöisesti Helsingissä joka kuukauden ensimmäisen kokonaisen viikon torstaina. Sihteerin tehtävän kannalta kiireisimmät ajat asettuvat tuota edeltävälle ja seuraavalle viikolle.

Toimenkuva koostuu hallituksen kokousten valmistelusta ja seurannasta. Puoluehallituksen kokousten lisäksi sihteeri osallistuu työvaliokunnan toimintaan osallistuen sen kokouksiin ja keskusteluun kokousten välillä.

Tehtävä on melko työllistävä ja siksi se voidaan tarvittaessa jakaa kahden sihteerin työparille. Ilmoita hakemuksessa, oletko kiinnostunut toimimaan tehtävässä yksin vai työparina.

Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta kokouskäytäntöjen ja yhdistyslain tunteminen tekee työn helpommaksi. Perehdytyksen antaa tehtävästä sivuun astuva sihteeri. Mahdolliset kysymykset sekä lyhyt vapaamuotoinen hakemus lähetetään osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi 12.12.2018 mennessä.

Hallituksemme toimii vapaaehtoispohjalta, emmekä valitettavasti pysty maksamaan kokouspalkkioita

SIHTEERI


Feministinen puolue etsii vapaaehtoista viestijää toteuttamaan viestintää puoluehallituksen ja eduskuntavaaliehdokkaiden välillä sekä ohjeistamaan ehokkaita vaalityöhön liittyen. Oletko sinä osaava viestijä ja tottunut pitämään lankoja käsissäsi? Tehtäviin kuuluu ehdokasviestinnän suunnittelua ja toteuttamista (mm. uutiskirje ja sähköpostilista) sekä ohjeiden tuottamista yhteisten suunnitelmien mukaisesti. Toimit puolueen sisäisen viestinnän vastaavan koordinoimassa tiimissä ja teet yhteistyötä muiden vapaaehtoisten kanssa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi: tiimi@feministinenpuolue.fi.

Huom. Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

EHDOKASVIESTIJÄ


MarkkinoinTiviestijä

Feministinen puolue etsii markkinointiviestijää suunnittelemaan ja toteuttamaan vaalityötä tukevan joukkorahoituskampanjan sisältöjä ja markkinointia.

Markkinointiviestijä vastaa tekstien tuottamisesta varainhankintakampanjan verkkosivulle sekä kampanjan säännöllisestä markkinoinnista sosiaalisessa mediassa. Toivomme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon kokemusta. Työtä tehdään yhteistyössä varainhankintakampanjan koordinaattorin kanssa ja vaalien kampanjapäällikön ja graafisten suunnittelijoiden tuella.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.

Huom. Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

viestintäpäällikkö

Feministinen puolue etsii vapaaehtoista viestintäpäällikköä. Viestintäpäällikkö vetää puolueen viestintätiimiä. Tehtäviin kuuluu viestinnän suunnittelua ja kehittämistä yhdessä muiden viestijöiden kanssa, viestintäkampanjoiden toteuttamista ja ideointia sekä viestinnän eri tiimien koordinointia. Viestintäpäällikkö pitää langat käsissään puolueen viestinnän kokonaiskuvasta. Tehtävään toivotaan henkilöä, joka on kiinnostunut laaja-alaisesti feminismistä ja poliittisesta vaikuttamisesta ja jolla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Henkilö vastaa itse työnsä aikatauluttamisesta ja suunnittelusta. Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.

Huom! Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

Varainhankkija

Feministinen puolue etsii vapaaehtoista varainhankkijaa. Tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa puolueen varainhankintaa sekä kartoittaa erilaisia keinoja hankkia varoja, joiden avulla voidaan rakentaa feministisempää tulevaisuutta. Toivomme tehtävään henkilöä, jolla on intoa oppia uutta ja vahva sitoumus Feministisen puolueen tavoitteisiin.
Voit suunnitella itse työsi aikataulun ja halutessasi voit myös rekrytoida muita vapaaehtoisia tiimiisi.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.

Huom. Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

tapahtumatuottaja

Feministinen puolue etsii vapaaehtoista tapahtumatuottajaa. Tehtävänä on osallistua yhteisötiimiin, jonka tavoitteena on jäsenmäärän kasvattaminen ja feministisen toimintakulttuurin valtakunnallinen jalkauttaminen. Toivomme sinulta kykyä osallistua tapahtumien ideointiin ja toteuttamiseen sekä sitoutumista Feministisen puolueen arvomaailmaan.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi osoitteeseen tiimi@feministinenpuolue.fi.

Huom. Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

SOMEVIESTIJÖITÄ

Feministinen puolue etsii vapaaehtoisia someviestijöitä tuottamaan sisältöä puolueen sosiaalisen median kanaviin. Oletko sinä osaava viestijä ja tottunut käyttämään eri sosiaalisen median kanavia? Tehtäviin kuuluu someviestinnän suunnittelua yhdessä muiden viestijöiden kanssa ja päivitysten toteuttamista yhteisten suunnitelmien mukaisesti. Someviestijät toimivat puolueen somevastaavan koordinoimassa sometiimissä ja tekevät yhteistyötä myös muiden viestinnän vapaaehtoisten kanssa. Henkilöt vastaavat itse työpanoksensa aikatauluttamisesta ja suunnittelusta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi: tiimi@feministinenpuolue.fi

Huom! Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

 

 

 

 

 

Somegraafikoita

 

Feministinen puolue etsii vapaaehtoisia somegraafikoita tuottamaan visuaalista sisältöä puolueen sosiaalisen median kanaviin. Oletko sinä osaava viestijä ja tottunut käyttämään eri sosiaalisen median kanavia? Tehtäviin kuuluu someviestinnän suunnittelua yhdessä muiden viestijöiden kanssa ja päivitysten toteuttamista yhteisten suunnitelmien mukaisesti. Somegraafikot toimivat puolueen visuvastaavan koordinoimassa visutiimissä ja tekevät yhteistyötä sometiimin kanssa. Henkilöt vastaavat itse työpanoksensa aikatauluttamisesta ja suunnittelusta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi: tiimi@feministinenpuolue.fi

Huom! Puolue ei saa valtion puoluetukea, ja toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

 

Oletko kiinnostunut muista vapaaehtoistehtävistä Feministisessä puolueessa? Ota rohkeasti yhteyttä tiimi@feministinenpuolue.fi.